South Park 3

1/4

A little view of a recently completed project for a lovely Spanish family in Fulham. This living room appeared quite dark with its raspberry feature wall and the dark engineered wood flooring. Bringing light into the entrance was also required to make it more welcoming. I suggested to create an opening in between the hallway and living room and to implement a large Crittall window with thin steel frames. The walls were repainted in light beige tones from Little Greene. I also designed a bookcase and a long sideboard for the TV and sourced some new furniture and accessories, keeping existing pieces such as the sofa, coffee table and an antique chest of drawers. Four bedrooms were also re-styled and the existing kitchen undertook a small make-over (not photographed yet). 

 

© 2019, INTO interior design

All rights reserved

STAY IN TOUCH:

+44 (0) 7971 424 377

Houzz into interior design Fulham interi
Houzz into interior design Fulham interi

Website created by Laurence Levi