Eel Brook Common

The brief was to completely rework the kitchen layout without modifying the structure of the rear extension. Together with my client we found the layout that works perfectly for the whole family. The previous kitchen was organised very differently with a long island that was taking a lot of floor space, a massive extractor hood right in the middle of the room and cabinets that didn’t provide enough storage. After having lived in the house for many years, my client was dreaming of a more functional kitchen with marble worktop and black and white contrasts. It was a fun project to run jointly and I was happy to help make decisions, advising on the organisation, choice of materials and furniture (introducing wood was key to bring warmth into the room), and adding a few pink accents, my client’s favourite colour. Photo credit Veronica Rodriguez Photography.

© 2019, INTO interior design

All rights reserved

STAY IN TOUCH:

+44 (0) 7971 424 377

Capture d’écran 2020-02-12 à 15.23.46.pn

Website created by Laurence Levi